Sivas Katliamı Türkiye'nin modern tarihindeki en karanlık olaylardan biridir Sivas Katliamı Türkiye'nin modern tarihindeki en karanlık olaylardan biridir

Bayramın ilk gününe AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ile birlikte Safiye Gönül Bayar Huzur Evi ziyaretiyle başlayan Gürcan "Büyüklerimiz bizlere emanet, her zaman başımızın üstünde yerleri var" dedi.
Gürcan'ın bir sonraki durağı devlet tarafından koruma altına alınan çocukların yuvası olan Çocuk Evleri sitesi oldu. Gürcan, Devletin şefkat eli olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının her daim yanlarında olduğunu söyledi.
Gürcan'ın bir sonraki durağı, güce gündüz demeden mesai harcayarak bizlerin güvenliği için çalışan kolluk kuvvetlerimiz oldu. Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Kurtuluş Polis Merkez Amirliğini ziyaret eden Gürcan burada görev yapan polis ve amirleri ile bayramlaştı.
Gürcan'ın daha sonraki durağı ise sağlıkta dönüşüm devrimiyle dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmaya başlayan Eskişehir Şehir Hastanesi oldu. Gürcan'a Eskişehir Şehir Hastanesi ziyareti sırasında AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak ve Eskişehir İl Sağlık Hizmetleri Müdürü Yaşar Bildirici eşlik etti. Gürcan sağlık personellerinin ve hastaların bayramlarını kutladı.