Eskişehir Valiliği, Kurban tedbirlerini duyurdu Eskişehir Valiliği, Kurban tedbirlerini duyurdu

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Haluk Hüseyin Gürsoy, Necla Özdemir Konferans Salonu'nda hastaneye alınan yeni cihazlarla alakalı basın toplantısı düzenledi. Gürsoy toplantı sonrasında Sağlı Sollu Haber ve  Kanal 26'ya özel açıklamalarda bulundu.
ÖNEMLİ ÖLÇÜDE CİHAZ KAZANDIRDIK, SIRADA PERSONEL VAR
"Aslında son bir yılda önemli ölçüde cihaz kazandırdık hastanemize ama halen eksiklerimiz var cihaz parkuru olarak. Ancak şu aşamada temel eksiğimiz, sağlık hizmetinin daha iyi yürütülebilmesi için personel ihtiyacımız var. Personel ihtiyacımızın hızlı bir şekilde giderilmesi lazım. Yardımcı sağlık personelinden bahsediyorum; hem hemşire hem hastabakacı hem de sekreterya anlamında ciddi sıkıntılarımız var."
YENİ BİNA İÇİN ANKARA'YA TEKLİFTE BULUNDUK
"Deprem analizi sonucuna göre ufak bir revizyona ihtiyaç duymaktadır. Bu revizyonla ilgili gerekli girişimler yapıldı ancak bu arada hastanemizin genel olarak sağlam olduğunu varsayarsak ve bir süre daha hizmete devam edeceğini düşünürsek yeni bina için özellikle Ankara'ya teklifte bulunduk, istekte bulunduk. Bunun sonunda da Haziran sonunda Ankara'ya görüşmeye çağrıldı."