Başkanvekili Abdulbaki Tekin, Yönetim Kurulu Üyeleri Avni Yegin, Sefa Yılmaz ve Hüseyin Gültekin, Aytekin Atasoy'u dernek çalışmaları hakkında Muzaffer Kaptan’a bilgi vererek günün anısına Kaptan’a bir hediye takdim etti.

Tekin ziyarette yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"ESKERDER olarak Eskişehir’de yaşayan her Erzurumluya ulaşmak istiyoruz. Bu maksatla çalınmadık kapı bırakmayacağız. Eskişehir’de yaşayan her Erzurumlunun derdiyle dertlenecek, hemşerilerimizin zor günlerinde onların yanında olacak, hemşerilerimizin sevincine de ortak olacağız. Hemşerilerimizin de yapacağımız faaliyetlerde bizlere destek olmalarını bekliyoruz."

Tekin, Muzaffer Kaptan’ın Eskişehir’de yaşayan kıymetli hemşerilerimizden biri olduğuna vurgu yaparak, “Müdürümüz derneğimizin kurulduğu ilk günden beri sürekli bizlere destek oldu. Desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı müdürümüze teşekkür ederim” diye ekledi.
Yönetim kurulu üyelerine kahve ikramında bulunan Muzaffer Kaptan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ESKERDER’e yürüteceği çalışmalarda başarılar diledi.