ESKİŞEHİR

Güz dönemi eğitimleri başlıyor

Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde güz dönemi eğitimleri başlıyor. Ücretsiz olacak 16 farklı branştaki eğitimler için kayıtlar, online olarak 6 Ekim Pazar günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek.

Tepebaşı Belediyesi, her yıl on binlerce kişinin faydalandığı 29 Ekim Gençlik Merkezi ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor.

29 Ekim Gençlik Merkezi tarafından gerçekleştirilecek güz dönemi eğitimleri için kayıtlar, 6 Ekim Pazar günü saat 13.00’te online olarak alınacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek eğitimler arasında gençler için birçok seçenek bulunuyor.

29 Ekim Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek eğitimler arasında; İngilizce A1-A2, İngilizce B1-B2, Klasik Gitar, Bağlama, Pilates, Yoga, Tango, Nefes Eğitimi, Mobil Fotoğrafçılık, Zumba, American English Advanced Master Class C1-C2, İngilizce Speaking İntermediate (orta seviye), Salsa-Bachata, Sepet Yapımı ve Kağıt Takı, Resim Dersi ve Diksiyon yer alıyor.

Belediye yetkilileri, kurslar ve eğitimler için online kayıt linkinin, 6 Ekim tarihinde, “esktgm” adlı sosyal medya hesaplarından paylaşılacağını belirtti.

Öte yandan eğitimlerle ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, 0 222 322 18 45 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.