• DOLAR 32,57 %0.16
  • EURO 35,25 %0.39
  • ALTIN 2.467,50 %0.17
  • BİST100 10.710 %0.26
  • BITCOIN 58.667 %-3.98
  • ETHERIUM 3.201 %-4.2
26°

Kurban Haberleri

kurban haberleri ve güncel kurban gelişmeleri, kurban ile ilgili tüm video, kurban fotoğrafları ve kurban haberleri Eskişehir İlk Haber sitemizde


Haberde insan

Kurban Bayramı sonrası memleketlerinden Eskişehir'e dönüşte araçları kan ve tozdan kirlenip pis kokan sürücüler oto yıkamacıların yolunu tuttu.

Haberde insan

Eskişehir'de bulunan hayvan pazarında kurbanlıklarını satmaya çalışan vatandaşlar, geceleri kalacak yerleri olmadığı için hayvanlar için ayrılan bölümlerde betonun üzerinde yatıyor.

SAĞLIK

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, kurban ibadetinin insana ve çevreye zararı olmadan yerine getirilmesi için dikkat edilmesi...

SAĞLIK

Kurban Bayramı öncesinde halkın sağlıklı ve güvenilir gıda tüketimini sağlamak amacıyla Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, tatlı imalathaneleri ve satış...

EKONOMİ

Erzurum'dan 130 baş hayvanıyla birlikte yaklaşık bin 138 kilometre kat ederek Eskişehir'e gelen Mülazım Uğun kurban pazarında zor şartlarda yaşıyor.

Asayiş

Eskişehir'de polis ekipleri kurban satış pazarındaki esnafı ziyaret ederek iletişim yoluyla dolandırıcılık ve hırsızlık konularıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

ÇEVRE

Eskişehirlilerin, her yıl olduğu gibi bu bayramda da kurban ibadetlerini huzur içinde gerçekleştirebileceği kesim alanının hazırlıkları Tepebaşı Belediyesi tarafından tamamlandı.