Su kaynaklarının kullanımı üzerine konuşuldu Su kaynaklarının kullanımı üzerine konuşuldu

Sağlı Sollu Haber ve Eskişehir İlk Haber internet gazetelerini, haftalık Eskişehir İlk Haber gazetesini ve hafta içi günlerde yayın yapan Eskişehir İlk Haber dijital gazetesini şirketleri bünyesinde bulunduran iş adamı Gökhan Yıldırım, Eskişehir'in ilk özel televizyon kanalı olan Kanal 26’nın da yeni sahibi oldu. 

"OBJEKTİF YAYIN YAPACAĞIZ"

Sağlı Sollu Haber ve Eskişehir İlk Haber internet siteleri, haftalık Eskişehir İlk Haber Gazetesi ve dijitial Eskişehir İlk Haber gazetesi ile devam eden yolculuklarında 1992 yılında kurulan ve Eskişehir’in en büyük markalarından biri olan Kanal 26 Televizyonu'nu alarak medyadaki yükselişlerini ve iddialarını ortaya koyduklarını dile getiren Gökhan Yıldırım “Objektif habercilik anlayışıyla tüm kişi, kurum ve kuruluşlara eşit mesafede yaklaşacağız” dedi.

"BU HAMLEMİZ YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI OLACAKTIR"

Yıldırım “Eskişehir'in menfaatine olacak her türlü konuda şehrimizden yana tavrımızı hiç çekinmeden ortaya koyacağız. 32 yıllık başarı dolu çizgisinden sapmadan, Kanal 26’nın yayıncılık anlayışına ve  basın ahlak ilkelerine bağlı kalıp, bayrağı daha yukarı taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bu önemli hamlemizin Eskişehir medya dünyasında yeni bir dönemin başlangıcı olacağına inanıyoruz" diye konuştu. 

Kanal 26 Televizyonu'nun Kurucu Ortağı merhum İlhan Yalçın'ı da rahmetle anan Yıldırım, süreç içerisinde desteğini esirgemeyen Kanal 26’nın ortakları Yaşar Abacı, Murat Abacı ve Yiğitcan Yalçın'a da teşekkürlerini iletti.