ESKİŞEHİR

Validen Sivrihisar’a Anlamlı Ziyaret

Eskişehir valisi Hüseyin Aksoy Sivrihisar ilçesini ziyaret ederek çeşitli ziyaretlerde bulundu ve programlara katıldı.

Eskişehir valisi Hüseyin Aksoy Sivrihisar ilçesini ziyaret etti. Çeşitli ziyaretlerde bulunan ve programlara katılan Vali çiçeklerle karşılandı.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, ilçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Sivrihisar Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Kaymakam Hüseyin Sayın’dan ilçenin eğitim, sağlık ve asayiş durumuna ilişkin bilgi alan Vali Aksoy, ilçenin tarihi zenginlikleriyle dikkat çektiğini vurguladı. Kaymakam Sayın ise ilçede huzur ve güven ortamının sağlandığını belirterek, Vali Aksoy'u ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Ziyaretlerine Sivrihisar Belediye Başkanlığı ile devam eden Vali Aksoy, Belediye Başkanı Habil Dökmeci'den belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ardından İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Orhan Bayrak ile birlikte, Şehit Astsubay Çavuş Sinan Koç'un ailesini ziyaret eden Aksoy, şehidin babası Adnan Koç, annesi Aliye Koç ve kardeşi Çetin Koç ile görüştü. Vali, şehit için dua edip aileye sabır ve sağlık diledi.

Vali Aksoy, ayrıca Sivrihisar’da Muhtarlar Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıya kurum müdürleri de katılırken, Vali Aksoy 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde göreve gelen ya da yeniden seçilen muhtarlara başarılar diledi.

Programının devamında Vali Aksoy, Sivrihisar Nasreddin Hoca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Yaşlılarla tek tek ilgilenip sohbet eden Aksoy, “Milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olan yaşlılarımıza, yılın her günü hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermeliyiz” dedi.

Eskişehir İlk Haber Gazetesi