İlk olarak; Dost Dernekler Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığına seçilen Hakan Duman ve Dost Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu üyeliğine seçilen Gökhan Çalışkan tüm paydaşlara tanıtılırken , Federasyon Genel Başkanı Ayhan Arslan tarafından da kendilerine görevleri tebliğ edilerek ,hayırlı olsun dileğinde bulunuldu.

Genel Başkan Arslan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığına seçilen Hakan Duman’ın güçlü bir karakterdeki bir iş insanı olduğunu, geçmiş dönem Müsiad Başkanlığı esnasında da yine bugün hem icra kurulu hem de yönetim kurulu üyemiz aynı zamanda Türk Hava Kurumu Eskişehir Şube Başkanı olan Gökhan Çalışkanla birlikte şehrimiz adına birçok projeye imza atarak katkı sunduklarını biliyoruz.

Başkan Arslan ise "İnşallah kıymetli Başkanlarımız bundan böyle Dost Dernekleri Federasyonu çatısı altında da şehrimiz adına hayırlı projeler ve hizmetler sunarlar," dedi.


Genel Başkan Ayhan Arslan sözlerini; bizim en önemli hedefimiz tüm paydaş Dernek Başkanlarımızla birlikte güzel şehrimiz Eskişehirimize her alanda hizmet etmektir diyerek tamamladı.


Yüksek istişare Kurulu Başkanı Hakan Duman da söz alarak "Böyle birbirinden kıymetli ve değerli binlerce kişiyi temsil eden hemşehri dernekleri başkanları ile bir arada olmaktan son derece mutlu olduğumu belirtmek isterim. İnşallah Platform çatısı altında hayırlı ve güzel projelere hep birlikte imzamızı atarız" sözleriyle iyi temennilerde bulundu.


İcra kurulu ve yönetim kurulu üyeliğine seçilen Türk Hava Kurumu Başkanı Gökhan Çalışkan da son olarak "Rabbim birlikteliğimizi daim etsin. Ben değil, biz kavramını kendimize ilke edinerek el birliğiyle şehrimize hizmet etmeyi kendimize şiar edineceğiz, açıklamalarıyla noktayı koydu.