ESKİŞEHİR

ESKERDER'den Önal'a ziyaret

ESKERDER Yönetim Kurulu Üyeleri SGK Yunus Emre Merkez Müdürü Adem Önal'ı Makamında Ziyaret Ettiler.

Eskişehir Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği  (ESKERDER)  Başkan Vekili Abdulbaki Tekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sefa Yılmaz ile Aytekin Atasoy, dernek çalışmaları hakkında Önal’a bilgi vererek günün anısına Önal’a bir hediye takdim ettiler.

Başkanvekili Abdulbaki Tekin;  Erzurumluları bir araya getirmek, Erzurum’un tüm zenginliğini Eskişehir’de görünür kılmak, Erzurum kültürünü Eskişehir’de yaşayan genç kuşaklara aktarmak ve Eskişehir’de yaşayan Erzurumluların birlik ve dayanışma ruhunu geliştirmek için yola çıktıklarını söyledi.

Tekin,  Adem Önal’ın Eskişehir’de görev yapan kıymetli bir bürokrat olduğuna vurgu yaparak, “Adem müdürümüz, Eskişehir’de görev yapan çok kıymetli bir hemşerimizdir. Kendisi fırsat buldukça faaliyetlerimize iştirak ederek destek veriyor. Değerli Müdürümüze desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Sözlerini, “Bizim için  ESKERDER’e Üyelik Sadece  Atılan İmza Değil Siz Hemşehrilerimizin Hak Ve Menfaatlarının Korunup  Kollanmasıdır,” diyerek sonlandırdı. 
Müdür Adem Önal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ESKERDER’e yürüteceği çalışmalarda ve yapacağı faaliyetlerde başarılar diledi.